Naveln

Min navel har alltid varit väääldigt djup, nästan konstigt djup.
I onsdags när jag visade magen för Becca sa hon att naveln snart pluppar ut "haha" tänkte jag o att det minsann skulle dröja lång tid innan min ocean-navel skulle pluppa!

 

Men i torsdags när jag duschade o verkligen kände på magen så "WTF?! - vart är nedre delen av naveln???"
Känns skitläskigt eftersom det är typ plant där det annars brukar bli en stor grop.


syns nog inte lika bra som det känns..

ºA



Kommentarer
Postat av: Jenna

Haha men va mysigt :)

Min har också bara börjat bli lite mer jämsides med magen nertill, annars är det fortfarande som en liten grop uppe i naveln ;D Haha. Förstår du vad jag menar ? Det gör knappt jag

2010-03-13 @ 12:35:52
URL: http://gumsalumsa.blogg.se/
Postat av: almabeatrice

Thihiihihih.. jag är fan synsk! HAHA ♥

2010-03-13 @ 16:37:53
URL: http://almabeatrice.blogg.se/
Postat av: towe

Joo vi flyttar ju till helt nytt, men vi vill ju inte kanske ha just den färgen som är. för väggarna och allt kommer klart, så allt kommer vara ljust, och jag vill ju ha en liten färgklick i barnenes rum åtminstonde :D

MEN TROR JAG GÖR SOM DU SA, skippar rusta. tänkte kolla på djurbergs eller så vad dom har att erbjuda :)

2010-03-14 @ 12:23:04
URL: http://towebomaan.blogg.se/
Postat av: anuk

Det där har jag också noterat för nån dag sen! haha. Jg nojjar mig att jagk omer få putnavel. lol



Har fått en mrk ring precis runt naveln? konstigt...

2010-03-14 @ 21:31:39
URL: http://anouk.blogg.se/
Postat av: anouk - Gravid

men gud vad jag stavar dåligt. Orkar aldrig titta ner när jag skriver. ska bättra mig lovar haha



Svarar dig imorgon btw. Kramar

2010-03-14 @ 22:29:29
URL: http://anouk.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jo man får en blöjhink:) Fin och smart. Men refillen kostar 300.- för 3 st sen. Men tror ändå det jämnar ut sig än om man ska ta en enkronors icakasse till varje blöja annars. Verkar vara en samrt grej. Luktfritt:P



Nej alltså jag har inte bokstavligt 300 hattar. Men många:) Haha. >I like hats< ;)



Åh jag tog mig aldrig t festen ju Satt i badkaret och grät ist. haha jävla hormoner.



Hvandeskapspenning? inte samma som föräldrarpenning? Hur funkar det? Usch ja nej man känner sig helt lost i denna djungel. Frågade faktiskt Bm om graviditetsintyg sist. (har hört att man ska skicka in det så tidigt som möjligt) men hon sa att jag får det "sen". jaha? =/



Trist atthan inte längre vill gå på fler ul. =( Men klarar du fig om det inte blir av då? Måste ju vara trist om man ändå varit inställd på det.. Jag känner mig rätt lugn med bara det vi var på faktiskt. Tycker det blivit mer spännande:)



Nej 3 hjulare tror jag inte heller alls på. Känns inte stadigt. men snurrhjul är mycket enklare att svänga med. En hand bara-tjoff. Nice:P Och dom kan man ju låsa med så de inte vobblar när man går på kullersten tex. Bra det.



Fotografering? ska ni fota er?!=D



Det blev lugnt... vi skulle eg t kyrkan igår(!) på musikal. jesus christ superstar. men jag pallade ej. haha. Varit hundvakt och sovit i princip:)

Kram

2010-03-15 @ 07:35:20
Postat av: anouk - Gravid

oj ja det var jag. men det förstod du nog;)

2010-03-15 @ 07:35:35
URL: http://anouk.blogg.se/
Postat av: anouk - Gravid

Haha misstänkte det. Men du slog nog rekord med din sista kommentar. Wow vad lång. haha. Glöm inte o länka rätt nu i forts. Går fortf t uffelinas.



Ja! Jag funderade också häromdagen hur mkt man gått upp. Det känmns inte så mkt? tror bannemig jag blivit tom mindre om röv och lår. Lustigt. haha



Yes min bola e slät och stor.



Jo det funkar ju med hundpåsar också. Men det var ju så smart refill på den där. Man drar ju liksom bara ut en korv och knyter och klipper efter paketstorlek liksom. Smidigt.

Jag har då alltid kastat kattbajset i toan? Sen när man tömmer hela lådan på sand o så får det ju bli en icakasse, men när hon bara bajsat åker det i toastolen. Bajs som bajs? haha



Ja det är tungt som attan och sitta en hel dag men tror ändp ite det blir godkänt för det. Är ju "lätt arbete" liksom. Men söka kan man ju alltid. Även på semestern, tro?



OPj har du såna besvär?=( Hur har du ont? som foglossning eller mensvärk typ?



Björn vill nog mer än gärna veta kön, men han får allt vänta nu. haha... Jag tycker det såg ut som en tjej på ul (han också) men jag tycker ändå det känns som en pojk. Haha jag vet inte.

Jag tycker dock det känns mer läskigt att inte ha full kontroll över själva krystandet om man skulle ta epidural. Man har ju typ ingen känsel i ben och liknande? känns mkt läskigt tycker jag. Jag vill absolut ta lustgas, men tror jag försöker hålla mig ifrån epidural faktiskt. Du ville ha allt? :)



Jahaaaa fota lgnhten! haha Jo jag kommer nog göra det. Iaf en av dem. Det måste ni också göra. Kanske inget man behöver fläka ut på bloggen om man inte är jättenöjd, men ändå kul o ha:)



Haha nej det gör dom inte förän typ en mnd innan. Men de jobabr ju året runt med festivalen. Dock skulle det inte funka o redan börja sätta upp. Skulle bli helt demolerat ju. hihi. Nej västen var i minsta laget. Fan vad skönt o slippa jacka sen lääängta fast kanske borde investera i en vind/regn jacka i stor stl/mammavariant iaf så man har nåt skydd. haha - Ska ju t ullared. får försöka hålla koll där:P



ååh vad härligt för vovven o springa av sig så:D Det e rätt skönt med hund- man måste ut på ett annat sätt. Blir ju inte alltid av annars liksom.

2010-03-15 @ 12:00:14
URL: http://anouk.blogg.se/
Postat av: Jenna

Ja vet inte riktigt om man får vara flera därinne :) Men det lät på barnmorskan mamma prata med imorse som om det inte skulle vara nå fara.

Det är nog så att dom oftast vill att man ska vara bara föräldrarna t.ex utifall någonting skulle visa sig vara fel.

Men nu vet hon ju redan sedan förra att allt är som det ska så då kanske det går bra:)



Haha jaa jag fattar fasiken inte. Gubsans ex, inte vart tillsammans på flera år och hon var ett svin mot honom med tydligen verkar hon inte klara av att han är lycklig typ. Men men.

2010-03-15 @ 15:43:35
URL: http://gumsalumsa.blogg.se/
Postat av: anouk - Gravid

Jag ahr mailat dig en bild på blöjhinken. haha



Svarar resten sen;)Nu ska jag heeem. hihi kramis

2010-03-15 @ 16:24:02
URL: http://anouk.blogg.se/
Postat av: anouk - Gravid

Spännande med lägenheten!:D Vill se. hihi



Fick du bilden på blöjhinken? haha. ambitiöst.



Då förstår jag varför ni använder påsar till kattlådan;)



Jag låg med i fan två veckor och kved när de hade satt in spiralen. Satan vad ont det gjorde. Men kände inget då jag tog ut den.

Men ja, låter nog som du kanske kan behöva det mesta. Haha... Fast sen vet man inte. Det är ju en annan typ av smärta. Det är ju för en god sak liksom. Så tror vilkestyrkan kan ta en rätt långt faktiskt.



Men ja, som jag uppfattade så känner man knappt från midjan ner. Man känner precis bara så man kan kontrollera och veta när man ska krysta och hur mkt men inte desto mer. Fast kan ju vara fel också. vet ej.



Vet du ngt om glukosbelastningen btw? I vilken vecka o så? Inget mjag ser fram emot dir. Alla säger det är heeemskt. :(



Idag tog jag på mig vårjacka även fast det ligger snö kvar. Det var iaf plus i morse och det har det aldrig varit så då firade jag. haha

2010-03-17 @ 12:55:03
URL: http://anouk.blogg.se/
Postat av: anouk - Gravid

Nej LD tycker att det alltid är föräldrarnas ansvar om man mår dåligt. Jag tycker att det är det inte alls. detr är så jävla många faktorer som spelar in till varför man går ner sig.

Självklart är det förälderns ansvar att ge barnet bra självkänsla och förtroende, lära etik och moral osv. Men man kan inte ansvara för det som händer när man inte själv är med.



Vi var så många som viftade med armarna och sa att våra föräldrar har inte begått något stort misstag med oss, ändå har vi mått/mår dåligt. Det är inte alltid föräldraran som är tjuven i dramat.

Men då tyckte hon att vi inte inser att de eg. är dåliga? och att vi bara försvarar dem för att vi älskar dem. Jag gav upp där. Jag älskar LD och henns åsikter normalt sett. Men denna gång har hon fel och vägrar erkänna det. Blir arg.



Glukosbelastning innebär att man dricker typ ett halvtkilo socker i ngr dl vatten på fastande mage(!) för att se hur kroppen reagerar på det. Det är till för att upptäcka graviditetsdiabetes. Man får inte äta sedan 24.00 kvällen innan och 2 timmar efter då de ska ta prover och greja. Knna ju mysigt. Alla säger att det är så äckligt att de vägrar göra om det. :(

¨



Jo nästa gång kommer jag prata mer om förlossning och smärtstillande.

2010-03-17 @ 13:49:49
URL: http://anouk.blogg.se/
Postat av: Cecilie - Bloggvärldens mest musikfyllda blogg

Knasigt! :O

2010-03-17 @ 14:11:13
URL: http://ceciliesjostrand.blogg.se/
Postat av: anouk - Gravid

Ja precis det jag menar. Det går snett för så många som kommer från "felfria" familjer och från familjer som kämpar och kämpar för barnet. Hur kan det vara deras fel?! Nänäminsann



Men vad konstigt att du inte hört om det?

http://se.babycenter.com/pregnancy/antenatalhealth/testsandcare/glucosetolerance/

Här i Skåne är det då rutin. Alla måste göra det=( Det GÅR att göra det med två blodprover på två olika tillfällen också men eftersom det tar mer tid så har de bytt ut det till detta sätt.



Ja det sa hon till mig också i slutet av andra gången vi var där. Jag hade också en lapp men ville inte ta upp den då när det var slut. haahahh Gullig du e då=)

2010-03-17 @ 15:50:29
URL: http://anouk.blogg.se/
Postat av: anouk - Gravid

råkade skicka innan jag var klar; Kul med uppskattande mäklare. har hört att det finns många surisar därute. haha



Japp vi jobbar på samma jobb. haha. Vi är faktiskt väldigt nära vänner mora o jag.

2010-03-17 @ 15:51:57
URL: http://anouk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0