Namnförslag?

Nu när vi vet att vi väntar på en liten pojke, så har vi börjat diskutera namn lite mer seriöst.
Har ett vi typ kunnat enas om - men vi vill ha nått/några i reserv ifall det inte alls är en "sån" som tittar ut haha.

Så proppa kommentarsfältet fullt med fina pojknamn!
 

ºA
Kommentarer
Postat av: Sandra

Hugo, William och Laban tycker jag är superfina :D

2010-05-19 @ 10:35:32
URL: http://iamstarstruck.blogg.se/
Postat av: anouk - Gravid

Theodor (jag ville ha. men fick ej. haha). Sen funderar vi på Rasmus eller Leo eller Gabriel.Ja mysigt med dop:) Mwen hur fan ska man ha tid och råd til det undrar jag?Haha ja jag tror det blir en Primo för oss ändå. Den e rel billig och liten som du säger. Snyggast av alla modeller tycker jag också. Hittade på Brios hemsida att det måste vara 09/10 för att mans ka kunan anv de ihop. suckNää fan vad surt med vagnen. vad var det för modell? har ni hittat nån ny eller?Jag beställde ett nytt paket fr ellos. haha. Ant skiter jag i o hämtar ut det första allt skickar tillbaka det direkt. HahahaNej posten får du allt gå med själv. Usch idag har jag jätteont:( i musbenet(!) och höfter...haha.

2010-05-19 @ 10:55:28
URL: http://anouk.blogg.se/
Postat av: anouk - Gravid

haha joo det har jag. Men fan vad det blivit mkt värre den sista veckan typ. Ska det verkligen vara så? Jag kan knappt vända mig om i sängen för det painar i hela musen tp. =/ Lustigt som fan.

Varför e det ingen som pratar om den här värken? hahahaMja jo... Fika till dopet. Eventuellt mat kanske. sen hyra lokal/församlingshem och underhållning. köpa/göra (ändå köpa material till) inbjudningskort och tackkort. Klänningen, dekorationer, fotograf? framkallning av kort osv osv... :) Kan ju bli en del. Men beror ju på. Jag vill tex attmamma ska sjunga på vårt dop- så förhoppningsvis blir jud et gratis iaf;) Men vi vill ju ha det i nor också så vi kanske måste fixa med boende också. eheeeeJa det blir den vagnen ändå. De ska bara ha 2500 för den och ligger på minst 3000 beg på blocket så.JO fast jag kan knappast styla mig till en smalare näsa. haha. Det roliga e att mamma har varnat mig om att man kan bli ful och få konstig näsa under graviditeten. jag har bara skrattat. men meeen. haha2010-05-19 @ 13:12:27
URL: http://anouk.blogg.se/
Postat av: anouk - Gravid

ja dom e fina. Pillade med en sån för ett tag sedan men beställde den aldrig. Äh. får väl leva med denna nu då. ungen ska ju på bvc o sånt sen ändå ;)Gullig du e. Han blev glad för kortet iaf.

2010-05-20 @ 10:42:37
URL: http://anouk.blogg.se/
Postat av: smoothie.bloggplatsen.se

Maximilian, Hugo, lucas,William, Alexander, bara några förslag ja kan komma på så där kan nog komma på fler namn :)

Hur e det med dig min älskde fru :)

2010-05-20 @ 17:24:39
URL: http://Smoothie.bloggplatsen.se
Postat av: Sabina

Jag tycker ju om namnet Eddie. Men även Joacim & Lucas.

2010-05-21 @ 09:54:45
URL: http://sabinademhern.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0