Toppig mage deluxe

Imorse när jag o M mös med magen o fick morronbuffs från Pyret så drog det till i magen o gjorde faktiskt lite ont varpå M fnittrade till o sa att hela magen va platt förutom där det gjorde ont - där var det som ett hårt berg.
Såg visst lite lustigt ut men när han sprang o hämtade kameran flyttade självklart Pyret på sig.

Himla unge! :P


ºA


Kommentarer
Postat av: anouk - Gravid

hihi vad häftigt:DGullig du e. Har inte tänkt på min ansiktsform, men tror iofs bara fettet förflyttat sig isf. För 10 kg plus står vågen på nu=( suck... hahaJa det e kul o göra sig fin (och få känna sig så för en gångs skul) men det är också allt tycker jag. Nu ger jag upp det där med att försöka festa nykter. hahaHan E en riktig nalle:D Passar så med sitt namn. hihi.NU har jag iaf postat pappret till FK. och betalt försäkringen, så det känns skönt:D Har ni skaffat preggofrsäkring? (som inte e gratis alltså)Ja jag känner också av hur tungt det redan är.:( fattar inte hur man ska kunna motionera?! Jag kan ju fan knappt gå. Det tar 20 min o gå fr tåget till jobbet. (innan plusset tog det ca 7-8 min)

Tror faktiskt ocks jag komer gå ner i tid snart... jobbigt att sitta 8h/dagen. Kanske får räcka med 6 iaf.

2010-05-02 @ 21:52:01
URL: http://anouk.blogg.se/
Postat av: Sandra

Ja,,haha, ja men jag var inte heller vidare smal innan jag blev gravid men jag är nästan 1.80 lång.. Så jag kanske bär högre, jag vet inte :D haha. Vi har inte varit inne och gjort sånt SFmått än nu, tycker det är konstigt.. Och vi har inte tid hos BM förrän 17 maj nästa gång.. Men det är kanske olika beroende på vilket län man bor i.

2010-05-03 @ 10:07:46
URL: http://iamstarstruck.blogg.se/
Postat av: anouk - Gravid

Jag pratade precis med en tjej som hette samma som dig i för- och efternamN!? fast hon jobbade i skärholmen. Det var inte du väl? hihihi

2010-05-03 @ 14:20:07
URL: http://anouk.blogg.se/
Postat av: anouk - Gravid

Hurrudu det där tänkte jag också på. Om man kanske komemr att behöve intyget till ngt anant och isf bör kopiera det. Men esom det stod tryckt på pappret att det var intyg till F-kassan så skickade jag originalet. hmmm.. Men tror säkert inte det är ngr problem o be om ett nytt väl?Japp. inte kul alls. Men jag har också latat mig så får väl skylla mig själv.Oj vad billigt det var där? Vi tog via trygg hansa. 1050.- men den skulle då räcka tills ungen e ett halvår, vilket jag tyckte var skönt. Slipper man tänka på det också mitt i allt liksom :)bajsig natt? Sovit dåligt?=( klappa påJa faktiskt riktitgt kul o "surra av sig" lite med de andra tjejerna. Tror inte det är folk hjag skulle umgåtts med annars heller så kul att man faktiskt kan ha trevligt ihop ändå:D Nästa gång vankas det minigolf och mjukglass. hihi

2010-05-03 @ 14:53:01
URL: http://anouk.blogg.se/
Postat av: Maria

Fin blogg du har, själv är jag bara i vecka 14 men läser här med spänning! (och förfäran - för min egen del som redan gått upp 5 kilo... flitig du måste vara, både med mat och motion!)

Maria

2010-05-03 @ 22:25:22
URL: http://mariasbebisblogg.blogspot.com/
Postat av: anouk - Gravid

haahah det hade varit sjukt om vi lyckats prata i tfn med varran ja. Jag kunde ju inte direkt frågat henne ba "E deeet du Anna?" hahaFast jag är nog lite perfektionist. (plus fattig!) Vill ha klart allting så snart som möjligt. Gärna för en mnd sedan. haha. Jag e så nojjig ö förlossning och mig sj som mamma så tänker att har jag iaf alla materielle grejer klart så kan jag fokusera på bara det sen.Det ska säkert gå bra. Håller tummarna för dig:)Jo tror vår försäkring också gick över till barnf sedan. Känns ju skönt. Slippa bry sig om det liksom.Jag får faktiskt sova hela nätter fortfarande peppar peppar. Kissar dock en hink om mornanra men slipper springa under nätterna iaf. Jag ahr heller aldrig haft problem o sova pga ångest eller liknande. Har isf sovit bort dagarna och bekymren ist. Men trist att det ska behöva vara oroligt=( När man verkligen beh sömnen liksom.Mja. jag har lyckats använda upp ett par mammelggings fr h&m. e inne på mitt andra par redan. Men tycker inte de är så sköna längre. Tror jag har för lång överkropp för dem? de räcker liksom inte hela vägen upp till under brösten utan slutar en bit på magen. Oskönt=( hahaKasst med visningarna verkligen. Jo jag ska ringa henne i em tänkte jag.

2010-05-04 @ 10:40:45
URL: http://anouk.blogg.se/
Postat av: smoothie.bloggplatsen.se

hehe häftigt :)och mysigt livlig liten en :) själv känner ja knappt det lilla pyret inga buffar eller sparkar eller nått så det skulle vara så mysigt att få känna den lille lite mer men det kommer väl hoppas ja,

2010-05-04 @ 14:52:48
URL: http://Smoothie.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0