Bada simma bada simma

Snart ska jag, Becca o Snorbas åka o bada. Eller jag o Becca ska bada - Ozzy är ju fjant så han vågar väl bara doppa sig till magen som vanligt! ;)

Nå tips på hur man gör om en badkruka till den vattenhund han faktiskt är?? (labrador o cocker spaniel ska ju älska vatten!!!)


ºA


Kommentarer
Postat av: Carolina

skönt att få komma iväg och bada, njuuuut :D

2010-07-19 @ 13:40:42
URL: http://acarolinas.blogg.se/
Postat av: anouk - Gravid

Heyy anna. Bläh fått bekräftat att nodden inte är liten. Jag hör att vi ska få en jätteabnormalbebis som alla kommer skratta åt? (skrivit på privatbloggen) men karln försöker tala vett imig att det inte är ngt problem. jobbigt iaf... =/



Ja hungrig e man hela tiden. nuförtiden. haha. Och går verkligen inte att somna om om magen kurrar minsta lilla...



Jag har haft himla problem med mensvärk (usch vill inte ens tänka på att man snart ska ha mens igen. vi får amma länge. hört att det håller sig borta då;)) men ingen hint till förvärkar alls. Tycligen inte ovanligt som förstföderska, så jag får väl tacka o vara glad kanske.



Haha ang värmen; jag har i smyg börjat längta lite till hösten(!) att få ha vantar och mysig halsduk o gå ut o promenera med vagnen i svala höstluften. Tycker sommaren känts lång? E väl för att man väntar...(hmm dont tell anyone i said so)



Tror dessa bristningar som kommit är mer tacksamma att lära sig älska. de kom ju till för en väldigt bra anledning:)



Ja.... ang tvättning; Jag har tvättat knoddens alla grejer i parfymfritt medel. Sen har det liksom bara blivit att vi anv det till oss också. Men blääh. det luktar ju ingenting? Känns inte alls rent. Har ni också gjort det eller tror du inte det är nån fara att använda ngt miltparfymerat?=/



Jag har blivit bättre på att dricka lite mer te nu. Om jag tar en kopp till frukost går det bra. Då e det oftast inte så varmt ännu;)



Mja. Tänkte mest måla en abstrakt tavla isf med några bruna och guldiga streck.. haha. Men visst. Det kan nog bli bra;)



Äh. mitt förlossningsbrev har jag ju smörtot skrivit på jobbedatorn och sen skrivit ut. Sparade aldrig i datorformat utan har bara på papper. Men kan spalta lite till dig strax ändå.



Ja det blir en hel del grejer ändå, vist?=)

Nu har jag packat kallingar o trosor, strumpor, några ombyten till den lille i olika stl, amningsbh, amningslinne, några tidningar, bm-papprena, lten nescessär med förnödenheter och chokladfinger och pingvinstänger. haha. Sen tar vi med skötväskan som innehåller blöjor, tvättlappar, våtservetter, amningskupor, nappar o lite sånt...

Sen får man väl köpa lite mer "Matigt" på väg in eler i sjukhuset om man har tid? mobil, kamera o lladdare vill man ju också ha med. frågan e om man miss det i all hast?=/

2010-07-21 @ 20:32:12
URL: http://anouk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0