Hemmagjord Latte

Medans VISSA dricker lyxLatte från Waynes, får ju en annan göra sin egen :P

Kanel o Kardemumma tillsammans med kaffepulvret i filtret o sen lite Barista Mjölk (nej förlåt jag menar LATTE ART) o tadaaaaa - min dag är räddad ;)




ºA


Kommentarer
Postat av: Sandra

Jag var nog ganska så smal innan jag blev gravid, trots allt jag alltid sett mig som normalviktig med lite extra mage, haha. Men jag är ju 176 cm lång så det har väl med det att göra antar jag.



ja, hon är blandning mellan schäfer, bordercollie och rottis, världens underbaraste är hon också =) Min första lilla bäbis, hahaha ;)Vad är det för hund ni har?



Ja, då är det sannerlingen ovanligt om bara 5 st i v-ås heter det. Jag tror inte jag vet ngn alls som heter det faktiskt =)



Jag vill också gifta mig, men jag o sambon har lite olika åsikter om hur det där bröllopet skulle se ut isåfall,, hahaha. Jag vill ha somrigt, gult och vitt medans han vill ha värsta hårdrocksbröllopet mitt i natten, NEJNEJNEJ säger jag. Så vi får se vem som får sin vilja igenom där ;)



2010-06-17 @ 14:17:44
URL: http://iamstarstruck.blogg.se/
Postat av: Ida

Haha, Jag får göra det! Var in på apoteket idag och köpte Novalycol, men vad tror du jag glömde? Stödstrumpor! ;)



Vi bor också lite utanför Västerås, närmare bestämt Rönnby.. Inte såå jätte långt utanför, men ändå :)

När är eran lill* beräknad?

2010-06-17 @ 23:20:02
URL: http://anemonee.blogg.se/
Postat av: anouk - Gravid

hahaha

2010-06-18 @ 09:32:40
URL: http://anouk.blogg.se/
Postat av: anouk - Gravid

Nej var inte mkt kvar på listan nu:)



Néj verkligen inte många.. mellan 70 o 120 brukar dert igga på iaf... Men helgerna är det knappt 40 ibland. Alla bara skiter i en. ;) sj?



Tycker också det e hemskt o ta bort kissen. Man ser hur jävla mysigt de har det ju. Att man inte tänkt på det innan o bygga en liten kattvagga/spjälsäng. hahah. Usch lät inte alls bra med er kissekille. =/ E han gammal?



Nej jag känner också så med andningen- vi fick nån minikurs på flutb men jag blir bara yr i bollen ava tt andas så snabbt ju... =/

har du skrivit ngt förlossningsbrev? har du tänkt göra det?

Mitt e fan 2 a4. känns lite väl överambitiöst. haha



Japp. ska prova lägga ut stolen. någon måste ju var lika dum som vi var. hahaha usch



ja usch. det känns som "vi har tiiiid" nä det har vi fan inte. Jag frågade B igår med om vad vi ska hitta på nu i sommar (semesteraktigt) han ba "vi har ju gott om tid o fundera ut nåt iaf" jag ba; eeeh nä. jag har semester om 2 veckor? Han fick panik stackarn. hahaha

2010-06-18 @ 11:20:53
URL: http://anouk.blogg.se/
Postat av: Ida

Hökåsen, där är det fint!

Inte så långt ändå tycker jag :)



Halsbrännan har jag haft mer eller mindre igenom hela graviditeten, och det är inte skoj, men dom säger att om man har mkt halsbränna har bebisen mkt hår när det kommer ut :) hehe



Jajjemen! Jag kommer ifrån Timrå-Sundsvall! :) Känner ni nån därifrån?

2010-06-18 @ 13:32:14
URL: http://anemonee.blogg.se/
Postat av: anouk - Gravid

Tack för alla dina kommen tarer jämt:) Blir så himla glad.



Ja ibland ler gud åt en:D Blev superglad av vinsten!!! hihi



mm usch. innan idag var verkligen en "jag ångrar mig"-dag. Som tur är så går det ju över. Men jag nojjar mig för hur ens dalar blir när knodden väl är här. Klarar man ta hand om h*n ändå eller blir det värre för att man mår dåligt just för att man borde och man blir paralyserad?=/



2010-06-20 @ 21:15:09
URL: http://anouk.blogg.se/
Postat av: anouk - Gravid

Yeeey i found the heart:D

2010-06-21 @ 10:19:28
URL: http://anouk.blogg.se/
Postat av: anouk - Gravid

Jaaaa men eller hur?! WTF liksom?



Nej jag är också glad att det inte var det jag pratade om först, men detta är ju nog allvarligt i sig. I allafall för att få ordentlig information om.



Man kan beh under grav, men lönlöst tyckte BM eftersom det hela tiden kommer tillbaka? OCh även om odlingen skulle visa små eller inga halter av gbs nu så räknas man ändå som bärare vid förlossningen, vad jag förstod...



VÄLDIGT lustigt varför de inte vill prata om det. Men som det stod i FL-tråden också så gör man bara inte det i sverige typ? helt galet...

2010-06-21 @ 20:45:21
URL: http://anouk.blogg.se/
Postat av: freja

haha det där med stl säger alla.. men min lilla skatt hade stl 50 tills hon var 3,5 månader. hon var liten helt enkelt och ändå sa folk "köp typ 56 från början" ..



jag har bf om 18 dagar och bebisen i magen har inte fått nått än. nu har vi ju vagn, spjälsäng, bumbo (kan verkligen rekommendera!) och sånt sedan tidigare då min dotter bara är 2 år.



kommer nog köpa med mig en body till bb men annars så kommer alla, verkligen alla, komma förbi med bebiskläder redan på bb. så var det med min dotter! haha.. tror jag köpte hennes första plagg när hon var en månad? man får så himla mycket!

2010-06-22 @ 14:18:19
URL: http://stocktownstories.blogg.se/
Postat av: Sandra

Ja, alltså, vi har haft skötbord o sånt uppe ett bra tag, men när vi satte upp spjälsängen blev allting plötsligt myyyycket mer verkligt. Nu är det snart dags liksom. Snart ligger det en liten knodd däri! :D Jaså, kissar han inne? Är han bara liten eller hade han någon sjukdom?



Milli (hunden) är 9 månader, och redan så himla duktig! Jag är faktiskt förvånad, trodde aldrig att en hund kunde lära sig så mkt på så kort tid!

Tror hon kommer bli en utmärkt storasyster! :) hihihi.

Så er bebis var inte planerad heller? =)

2010-06-23 @ 21:56:57
URL: http://iamstarstruck.blogg.se/
Postat av: ellie

Hur gjorde du den hemma då... Hur skummade du mjölken? hoppas du förstår hur jag menar xd

2011-01-12 @ 13:48:11
URL: http://elliesss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0